Om Oss / Våra Tjänster

Om Oss

Om Oss

AZ Står egentligen för Adventure Zone och är bland annat en Sportshop belägen i Centrumhuset i Sälens by.

Vi är inte bara en sportshop, vi har även aktiviteter som isklättring,  Flugfiske kurser och Guidningar mm och har tidigare även varit en Skärmflygskola mm.


Foto intresset väcktes då jag ofta figurerade på andra sidan av kameran som skidmodell och började tänka i olika fotovinklar och ljussättningar. Detta har under åren utvecklats till en egen stil och mål med våra bilder och produktioner.


Vi är själva aktiva utemänniskor året runt vilket ger oss både möjligheter att hitta vackra foto tillfällen men ger också en bra förståelse för naturens alla skiftningar... Då vi också bor i Sälen så är vi vana vid event och arrangemang av alla de slag.


Våra Tjänster


Foto


Vi utför alla sorters foto & Film uppdrag!

Vi sköter idag fastighets fotograferingen för Skistar i Sälen där vi stylar och fotograferar deras uthyrningsobjekt för deras hemsida med över 15 milijoner besökare! Självklart utför vi även privat Fastighetsfoto & Film!


Event fotografering& Film innebär allt från konferenser till skidtävlingar och alla tänkbara event och händelser.


Reklam är allt från enstaka produkter till kompletta fotograferingar och filmproduktioner för event, företag, resturanger eller vad som behövs marknadsföras.


Bröllop , porträtt , natur mm  vi hjälper er med all tänkbar fotografering och filmproduktion

 

Tavlor

 

Hittar ni en bild i vår portfolio eller letar du ett speciellt motiv och vill ha detta som tavla så gör vi en sådan i önskat format & Material till er! Se även tavlor i vår webbshop!

 

Kontakta oss för offert! ange ungefärligt mått och gärna materiel i din förfrågan (Canvas tavla - Foto utskrift - Trä - aluminium eller bakom Akrylglas... självklart försöker vi också lösa alla special förfrågningar!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Event & Reklamfilm från Högfjällshotelletsd Tjej weekend 2019